Winkans online krasloten

Voordat we het zullen gaan hebben over de winkans van online krasloten, is het goed om te kijken naar de welbekende kartonnen krasloten die je o.a. bij een sigarenboer kan kopen. Je kent vast de reclames wel, waarin verteld wordt dat je een kans om te winnen hebt van 1 op 4, 1 op 3 of 1 op 2 (de laatst genoemde met name bij het december kraslot). Stel je koopt een kraskaart met een winkans van 1 op 3, dan zal je dus een grote kans maken op een prijs. Echter wat zegt dit nou eigenlijk... je koopt een kraskaart van €1,25 en je wint een prijs van €1,25... dan heb je wel gewonnen, maar heb je geen winst behaald. M.a.w. de reclame slogans zeggen weinig over de echte winkans en al helemaal niet of je een reële kans maakt op hoofdprijzen van €10.000,- of meer.

Om de winkans van de kartonnen kraskaarten beter te kunnen berekenen, is eigenlijk alleen het uitbetalingspercentage belangrijk. Dit zegt namelijk hoeveel geld van alle verkochte kaarten er weer als winst wordt uitgekeerd. Schrik niet, maar dit percentage ligt rond de 50 procent! Stel er wordt voor 1 miljoen euro aan krasloten verkocht, dan wordt er slechts €500.000,- als winst uitgekeerd. De overige 50% gaat naar de staat in de vorm van kansspelbelasting, goede doelen, kosten, reclame, enz.

Krasloten winkansOok bij de online krasloten heb je te maken met een gemiddelde winkans van 1 op 3. Echter het uitbetalingspercentage is vele malen hoger. Dit percentage ligt namelijk rond de 97 procent! Dit betekend bijna 2x zoveel kans op geld prijzen. Het enige waar je rekening mee moet houden is het gegeven dat prijzen bruto worden uitbetaald. M.a.w. je zal bij geld prijzen boven de €454,- zelf aangifte kansspelbelasting moeten indienen. Het gaat dan om min. €454,- winst, je inleg mag je er dus afhalen.

Ondanks je eigen verantwoordelijkheid om evt. 29% kansspelbelasting af te dragen, is het uitbetalingspercentage nog steeds erg hoog te noemen. Dit is mogelijk omdat de omzet van Scratch2Cash erg hoog is met spelers uit vele Europese landen. Hierdoor is het mogelijk om slechts 3 procent te gebruiken voor de kosten, winst, enz.

Geld winnen met krasloten

Het is bij Scratch2Cash dus zeker mogelijk om geld te winnen, je hebt zelfs een reële kans om hoofdprijzen tot €1.000.000,- te winnen. Desondanks zal je merken dat je vaak wint, maar dat dit vooral bescheiden prijzen zijn. Stel je hebt 10 euro beschikbaar speelgeld en je speelt je favoriete kraslot spel met een inzet van 50 cent. De kans is dan groot dat je erg lang kan spelen met je bescheiden speelbudget. Je saldo zal waarschijnlijk erg op en neer gaan, echter zelden boven de 100 euro terecht komen. Hiermee zeggen wij absoluut niet dat erg geen noemenswaardige geld prijzen worden uitgekeerd bij Scratch2Cash. Het is alleen zo dat je veel vaker bescheiden winsten behaald. In ieder geval zorgt het er voor dat je lang kan spelen en zodoende meer kans maakt op aantrekkelijke geld prijzen.

20 gratis krasloten

Zoals op meerdere plekken op deze website vermeld, kan je bij Scrach2Cash rekenen op gratis speelrondes en stortingsbonussen. Als je hiermee speelt, heb je te maken met een veel lagere winkans. Je zal immers moeten voldoen aan de inzet voorwaarden om de bonus / gratis rondes vrij te spelen. Zie alle gratis bonussen e.d. als iets extra's, waarbij je een kleine kans hebt om winsten te behalen die je kan laten uitbetalen. Bij gestort speelgeld, hoef je hier natuurlijk geen rekening mee te houden.

Hoofdprijzen en Jackpots

Met name als je bij Scratch2Cash kiest voor de online krasloten of instant win games, kan je rekenen op hoofdprijzen die qua hoogte afhankelijk zijn van je inzet. Vaak maak je kans op hoofdprijzen van 10.000 keer je inzet. Spelen met een inzet van 10 cent betekend dus kans maken op een hoofdprijs van €1.000,- Op zich is 10.000 keer je inzet kunnen winnen al erg netjes, maar het kan zeker nog aantrekkelijker bij Scratch2Cash. Wat dacht je van het kraslot Super3Wow, waarbij je kans maakt op de jackpot van €1.000.000,- Hiervoor is slechts een inzet van 2 euro nodig. Ook zijn er andere krasloten waarbij je bijvoorbeeld met een inzet van 1 euro per keer, kans maakt op €100.000,- enz.