Gratis krassen

Op onze beginpagina hebben we je al uitgelegd hoe je in slechts drie stappen gebruik kan maken van de gratis krassen promotie die het online krasloten platform Scratch2Cash nieuwe spelers aanbiedt. Wij kunnen ons echter voorstellen dat je je afvraagt waarom het mogelijk is om gratis kans te kunnen maken op geld prijzen die je kan laten uitbetalen. Immers met 20 gratis kraskaarten t.w.v. 5 euro maak je kans op duizenden euro's.

In de eerste plaats is gratis ook echt gratis. Je bent dus nergens toe verplicht als je gebruik maakt van de nieuwe spelers promotie. Het is alleen een kwestie van een account aanmaken en 20 keer krassen met een inzet van 25 cent per kraskaart. Geld storten is dus absoluut niet nodig en als je geen winsten hebt behaald, kan je desgewenst gelijk je account weer verwijderen. Niet dat wij je dit aan willen raden, want je zal dan een heleboel gratis speelgeld aanbiedingen mislopen.

De reden dat Scratch2Cash je verwelkomt met 20 gratis krasloten is eigenlijk heel logisch. Zou jij het leuk vinden om een kartonnen kraskaart te ontvangen, waarbij je wel geld kan winnen, maar het nooit kan laten uitbetalen? Dit is namelijk de beste vergelijking als je online speelt in de fun modus (gratis spelen met fictief speelgeld). De kans is groot dat je dit niks aan zal vinden. En dat is precies de reden dat Scratch2Cash je gratis laat ervaren hoe spannend het is om echt kans te maken op geld prijzen die je kan laten uitbetalen. De kans is namelijk groot dat je het betreffende krasspel zal waarderen en met je eventueel behaalde winsten de andere spellen wil ontdekken. En aangezien niet iedereen een winnaar kan zijn, zal de 100% bonus aanbieding toch best aantrekkelijk zijn...

Winkans

Scratch2Cash heeft erg lang als slogan gehad "1 op de 3 loten wint". Echter inmiddels bieden ze wel meer dan alleen online krasloten. Je kan namelijk ook rekenen op volwaardige casino tafel spellen, video slots, enz. De slogan gaat dus niet meer op voor het gehele spelaanbod. Maar als wij kijken naar de vele krasloten en eenvoudige instant win games, dan is het nog zeker van toepassing. Je zal dus met je 20 gratis krasloten zelf kunnen ervaren dat er gemiddeld op 1 van de 3 speelrondes een prijs valt. Dit zal toch maar mooi neerkomen op bijna 7 keer prijs!

20 gratis krasloten

Een prijs hoeft alleen niet altijd een winst te betekenen, het is namelijk vaak is zo dat je de inzet terug wint. Hiermee zeggen we absoluut niet dat je geen hoge geld bedragen kan winnen, maar "1 op de 3 loten wint" zegt eigenlijk niet zo veel over de winkans. Om te kunnen bepalen of Scratch2Cash een aantrekkelijke winkans biedt, kan je beter kijken naar het uitbetalingspercentage. En hier kunnen wij kort over zijn: 97% van alle inzetten wordt als winst uitgekeerd! (Koop een kartonnen kraskaart en het uitbetalingspercentage zal rond de 50% liggen).

Addertjes onder het gras?

Het klinkt allemaal wel erg geweldig, gratis 20X krassen t.w.v. 5 euro, een hoge winkans, mooie bonus aanbiedingen, enz. Je zou dan toch verwachten dat je te maken hebt met "addertjes onder het gras". Ook hier kunnen wij kort en bondig over zijn... je hebt inderdaad te maken met bonus voorwaarden die ook van toepassing zijn op de gratis speelrondes. Dit klinkt misschien gelijk wat negatief, maar eigenlijk stelt het niet zo veel voor en is dit van toepassing bij alle online kansspelen aanbieders die soortgelijke nieuwe spelers promoties aanbieden. Het komt er in het kort op neer dat je zal moeten voldoen aan de inzet voorwaarden. Met wat geluk zal dit geen enkel probleem zijn, dus laat dit je niet weerhouden om gebruik te maken van de gratis krassen actie.