Scratch2Cash

123Krassen is zeker niet de enige website die wij beheren. Wij hebben namelijk vele websites die in het teken staan van online kansspelen in Nederland en België. Rond 2004 zijn we hiermee begonnen en inmiddels hebben we dan ook veel ervaring opgedaan, mede door terugkoppelingen van onze bezoekers, divere fora's, enz. Het is dus absoluut niet zo dat wij alleen maar aandacht schenken aan Scratch2Cash omdat we hier zelf het meeste belang bij hebben. Ons doel is namelijk: onze bezoekers voorzien van een zo'n objectief als mogelijke aanbeveling om online een gokje te kunnen wagen.

Sinds 2009 promoten wij diverse online kansspelen websites van Neogames. Dit zijn met name instant win games platforms, zoals Scratch2Cash het beste te beschrijven is. Tot op de dag van vandaag hebben wij (en o.a. onze bezoekers) zeer positieve ervaringen met deze kansspelen websites. Het is dan ook altijd leuk om terug te horen als spelers een mooi bedrag gewonnen hebben.

Natuurlijk zijn wij niet 100% objectief te noemen, desondanks is het zeker mogelijk om jou te voorzien van een eerlijke review:

Review

Scratch2CashZodra je de website van Scratch2Cash bezoekt, zal je een Engelstalige website bereiken. Dit komt omdat ze graag de legale online kansspelen markt in Nederland willen betreden zodra de kansspelwet is aangepast en nu al willen voldoen aan de gestelde eisen van de Kansspelautoriteit. (Momenteel is er sprake van een gedoogbeleid). Het Engelstalige zal zeker niet tot een probleem hoeven te leiden, mede omdat de daadwerkelijke speelomgeving volledig Nederlandstalig is. In de slider (de grote afbeeldingen bovenaan), zal je de belangrijkste kenmerken te zien krijgen: gratis krassen, 100% bonus, jackpots van een ton, enz. Of liever gezegd: de kenmerken waarvan Scratch2Cash denkt dat ze voor jou als speler belangrijk zijn. Als online gokken nieuw voor je is, kan je natuurlijk niet echt een vergelijking trekken. Het is dan ook aan te raden om gewoon op "Play now" te klikken en even een account aan te maken. Je zal dan gelijk gratis kunnen krassen t.w.v. 5 euro en kennis kunnen maken met het totale spel aanbod. Ook zal je dan makkelijk via je eigen persoonlijke Nederlandstalige pagina, alle info kunnen lezen die je wenst.

Geen zin om een account aan te maken? Klik gerust op "demo play", je zal alle spellen gratis kunnen spelen met 500 euro fictief speelgeld (wel Engelstalig).

Scratch2Cash benaderen met je mobiele apparaat (smartphone of tablet), je zal automatisch de mobiele versie bereiken met HTML5 games. Let wel: spelen is alleen mogelijk voor geregistreerde spelers.

Spelaanbod

Inmiddels is Scratch2Cash meer dan een online kraslot platform alleen. Toen ze in 2005 online kwamen, kon je als speler rekenen op zo'n 50 eenvoudige kras spellen en andere eenvoudige geld win spellen. Als snel kwamen er fruitautomaten / videoslots bij, maar dit waren met name erg eenvoudige (alsof je bij elke spin een uniek gecodeerd lot nummer kreeg). Elke maand kwamen er wel nieuwe games bij en met name toen het bedrijf achter Scratch2Cash een samenwerking aanging met casino games ontwikkelaar / operator Netent, werd het spelaanbod pas echt interessant, groot en zeer divers.

Inmiddels kan je rekenen op ruim 200 verschillende geld win spellen die onderverdeeld zijn in drie categorieën: krasloten, fruitautomaten en games. Elke categorie is weer onderverdeeld in sub categorieën, zodat het eenvoudig is om je gewenste spel te vinden. Of je nou van eenvoudige games houdt, zoals scratch games, bingo,e.d. of van de mooiste en nieuwste videoslots... je vindt het inmiddels allemaal bij Scratch2Cash.

Alle games zijn geprogrammeerd in flash. Dit betekend dat je geen spelsoftware hoeft te downloaden en te installeren. In de toekomst zullen veel spellen opnieuw worden ontwikkeld in HTML5, zodat het gehele spelaanbod ook op mobiele apparaten te spelen is. Op dit moment is er een bescheiden aanbod van mobiele games.

Promoties

In ons hoofdmenu vindt je al een pagina met informatie over de promoties van Scratch2Cash. We zullen hier dan ook niet erg uitgebreid de huidige promoties beschrijven, maar wel even een kort overzicht:

  • Nieuw geregistreerde spelers ontvangen 20 gratis online krasloten t.w.v. 5 euro zonder benodigde storting en zonder verdere verplichtingen.
  • Voor het eerst speelgeld kopen en je ontvangt een 100% bonus tot maximaal 200 euro.
  • Bij elke echt geld inzet spaar je automatisch reward punten die je kan inwisselen voor gratis speelgeld, e.d.
  • Regelmatig kan je deelnemen aan spannende toernooien.

Met name de laatste 2 genoemde promoties zijn de moeite waard. Niet dat gratis speelrondes en bonus geld waardeloos is, maar je hebt wel altijd te maken met bonus geld voorwaarden. Je zal namelijk moeten voldoen aan de inzet voorwaarden om winsten te kunnen behalen die je kan laten uitbetalen. Dit is heel normaal in de wereld van online kansspelen, maar zonder kennis van de voorwaarden, kan het nog al eens tot teleurstellingen leiden.

20 gratis krasloten

Veel leuker zijn de promoties rondom feestdagen e.a. speciale dagen. Je kan dan namelijk vaak rekenen op unieke gratis loterijen, e.d. Het is aan te raden om de promoties goed in de gaten te houden.

Eerlijk spel

Het feit dat Scratch2Cash al sinds 2005 vermakelijke online kansspelen aanbiedt, zegt eigenlijk al veel over het eerlijk spel waar je op kan rekenen. Geen eerlijk spel aanbieden en Scratch2Cash zal allang offline zijn. Het eerlijk spel wordt vertaald in reële winkansen i.c.m. een hoog uitbetalingspercentage van 97 procent en zeer snelle uitbetalingen.

Naast een eerlijk spel kan je als speler ook rekenen op een veilig spel. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste beveiligingstechnologieën en daarnaast wordt je privacy gewaarborgd. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt en worden gecodeerd opgeslagen.

Klantvriendelijkheid

Scratch2Cash doet er alles aan om jou als speler tevreden te houden. Het is dan ook niet voor niks dat vele spelers loyaal blijven en niet over stappen naar een andere online kansspelen aanbieder. Dit komt natuurlijk o.a. door het spelaanbod, aantrekkelijke winkans, unieke promoties, e.d. Maar de klantvriendelijkheid van de helpdesk is zeker ook noemenswaardig. Je kan ze bereiken via een live chat, e-mail formulier en gratis telefoon nummer. Via de live chat heb je wel voornamelijk te maken met Engelstalige medewerkers.