Online krassen promoties

Als je een liefhebber bent van online kansspelen, dan is Scratch2Cash niet alleen aantrekkelijk om z'n nieuwe spelers promoties. Je kan namelijk regelmatig nieuwe en unieke promoties verwachten. De volgende vier zijn in ieder geval de "vaste" promoties:

20 keer gratis krassenOp onze homepage hebben we al uitgebreid uitgelegd dat je als nieuw geregistreerde speler kan rekenen op 20 gratis online krasloten t.w.v. 5 euro. Het is alleen een kwestie van een account aanmaken en 20 keer online krassen met kans op een paar duizend euro. Scratch2Cash noemt deze promotie zelf "20 Free Scratchies". Dit heeft alles te maken met de huidige kansspelwet in Nederland. Er komt namelijk een nieuwe wet die legaal online gokken mogelijk maakt. Tot die tijd mogen aanbieders niet hun website in het Nederlands aanbieden. Echter de daadwerkelijke speelomgeving is wel degelijk volledig Nederlandstalig. We zullen je verder niet gaan vervelen met meer info hierover, het enige wat handig is om te weten is dat Scratch2Cash nu al voldoet aan de eisen van de Kansspelautoriteit.

100% bonusOok deze online krassen promotie is eigenlijk bedoeld voor nieuw geregistreerde spelers. Een eerste geld storting wordt namelijk beloond met een 100% bonus. Speelgeld kopen gaat veilig en snel met iDeal, maar er zijn ook vele andere stortingsmethodes, zoals Neteller e.d. Om gebruik te kunnen maken van de 100% stortingsbonus, heb je geen bonuscode nodig. Geld storten en de bonus zal automatisch worden bijgeschreven in je bonus geld balans. Let er wel op dat bonus geld iets anders is dan gestort geld. Je hebt namelijk te maken met voorwaarden die o.a. voorkomen dat een speler gelijk een gratis ontvangen bonus kan laten uitbetalen. In ieder geval kan je wel met twee keer zoveel geld online krassen of andere kansspelen spelen.

Live ToernooienMisschien wel de leukste promotie die zeker niet alleen voor nieuwe spelers bedoeld is, zijn de gratis live toernooien. In je account menu, zal je een item "toernooien" kunnen zien staan. Het is zeker aan te raden om deze pagina eens te bezoeken. Je vindt er alle lopende en komende live toernooien, waar je meestal gratis aan kan deelnemen. Meedoen betekend een kans op de mooie prijzenpot! Het gaat alleen niet altijd om online krasloten toernooien, veel vaker zien we dat er andere games zoals videoslots aan gekoppeld zijn. Lees wel altijd goed de spelregels en dan met name wat je moet doen om een top positie in het klassement te kunnen behalen. Soms gaat het er namelijk om dat een speler wint die de meeste echt geld inzetten heeft geplaatst. Echter vaak gaat het om de hoogst behaalde gemiddelde winst in slechts 10 speelrondes met een inzet van 20 cent per keer. Veel geld hoeft het dus niet te kosten.

RewardsNormaal gesproken zie je een loyaliteitsprogramma eigenlijk alleen bij online casino's, maar bij Scratch2Cash kan je hier ook op rekenen. Of liever gezegd... een "reward programma". Dit betekend dat je bij elke echt geld inzet automatisch reward punten spaart. Als je genoeg gespaard hebt, kan je deze omruilen voor gratis speelgeld. Het spaarprogramma bevat ook nog eens meerdere niveaus, hoe hoger het niveau wat je behaald, des te gunstiger wordt de wisselkoers. Dit is echter slechts één voordeel, want in niveau stijgen betekend ook gratis speelrondes ontvangen, e.d. Bekijk dus zeker eens je persoonlijke reward pagina en ontdek alle voordelen.

Acties en aanbiedingen

Wij doen Scratch2Cash zeker tekort als we alleen bovenstaande vier promoties vermelden. Je kan namelijk zeer regelmatig rekenen op unieke acties en aanbiedingen. In de eerste plaats zal je regelmatig gebruik kunnen maken van stortingsbonussen die kunnen oplopen tot 50 procent. Nog leuker zijn de "gratis" acties die met name rondom feestdagen gehouden worden. Vaak kan je dan bij een storting van min. 10 euro een gratis kraslot ontvangen waarmee je kans maakt op geweldige prijzen. Of je ontvangt een gratis loterij ticket waarbij de hoofdprijzen luxe vakanties naar de Caribbean zijn e.d. Log dus regelmatig in op je persoonlijke account om de lopende acties en aanbiedingen te kunnen zijn, of houdt je mailbox goed in de gaten.