Mobiel online krassen

Aangezien steeds meer mensen hun mobiele apparaat zoals een smartphone of tablet gebruiken voor online vermaak, biedt Scratch2Cash ook een mobiel speelplatform. Hierdoor kan je dus ook mobiel online krassen en kans maken op geweldige geld prijzen.

Power Cash mobiel Zodra je met je mobiel Scratch2Cash bezoekt, bijvoorbeeld door op de afbeelding hiernaast te "tikken", zal je automatisch het mobiele speelplatform bereiken. Je zal niet website in beeld krijgen die je kan vergelijken met de gewone, maar alleen beknopte informatie en een overzicht van de mobiele games. De inhoud zal zich qua grootte automatisch aanpassen aan je beeldscherm formaat. Tikken op een game naar keuze en je zal de keuze krijgen tussen demo play en echt geld spel. Zonder account kan je dus kennis maken met het mobiele spelaanbod. Als je met echt geld wil spelen, zal je eerst een account moeten aanmaken of inloggen met je Scratch2Cash gebruikersnaam en wachtwoord. Natuurlijk zal je als je voor het eerst een account aanmaakt bij Scratch2Cash via het mobiele speelplatform, ook kunnen rekenen op de gratis 20 krasloten en 100% bonus.

De afbeelding hiernaast betreft het mobiele spel Power Cash. Het is een screenshot genomen met een 10 inch tablet. Zoals goed te zien is, heb je te maken met een beeldvullend kraslot spel, met vrij grote speel buttons. Zodoende kan je zelfs op een kleinere smartphone makkelijk online kunnen krassen. Het gaat er bij Power Cash trouwens om dat je drie gelijke symbolen weet te onthullen, de evt. te winnen prijs wordt vervolgens onthuld.

Het aanbod van mobiele online krasloten is bij Scratch2Cash beperkt te noemen. Het totale aanbod van kansspelen ligt namelijk rond de 40 en het zijn voornamelijk video slots, casino games e.a. geld win spellen. Scratch2Cash doet er wel alles aan om het aanbod uit te breiden. Het is alleen niet een kwestie van de "gewone" games toevoegen in het mobiele speelplatform. Dit kan namelijk niet omdat de meeste mobiele apparaten geen flash ondersteunen. Alle mobiele games zijn dus opnieuw gemaakt in de programmeertaal HTML5. Daarnaast zal de speelwijze van de mobiele krasloten e.d. wel het zelfde zijn, maar zal je geen kleine speelbuttons onderaan zien staan. Alles is namelijk geoptimaliseerd voor de wat kleinere touch screens. Vaak kan je dan ook je inzet e.d. aanpassen, via een beeldvullend menu.

Gratis mobiele krasloten

Nog geen account bij Scratch2Cash en heb je wel even zin om kennis te maken met het spelaanbod? Maak dan nu een account aan en profiteer van de nieuwe spelers promotie. Je zal automatisch 20 online krasloten ontvangen met een totale waarde van 5 euro. M.a.w. zonder geld te storten kan je kans maken op mooie geld prijzen.

20 gratis krasloten

Naast de gratis mobiele krasloten, kan je als nieuwe speler o.a. ook rekenen op een 100% welkomstbonus. Dit betekend dus een gratis verdubbeling van je gestorte speelgeld. Vanaf een storting van 10 euro zal je de bonus automatisch ontvangen en de bonus heeft een max. van 200 euro.

Veilig mobiel spelen

Vanzelfsprekend maakt Scratch2Cash ook voor hun mobiele speel platform gebruik van de beste beveiligingstechnologieën. Alle communicatie tussen de spel servers en jouw mobiele apparaat, zullen gecodeerd en veilig verlopen. Je kan dus met een gerust hart overal waar je maar wenst, heerlijk je favoriete games spelen.